Maatwerk Awards

Dé vakprijzen voor en door interieurbouwers

De Vakjury

Maak kennis met de Vakjury

Onze erkende vakjury gaat elk ingezonden project één voor één beoordelen aan de hand van de ingezonden motivatie en foto’s. Uit alle inzendingen worden 3 projecten per categorie genomineerd.

Deze genomineerden worden bekend gemaakt tijdens een legendarische liveshow op donderdag 15 juni, gehost door onze vaste presentatoren: John Faas (Business Unit Manager Baars & Bloemhoff) en Kees Hoogendijk (Directeur Koninklijke CBM).  

De jurering bestaat uit twee delen: één vakjury beoordeelt de genomineerde en de volgende vakjury bepaalt de uiteindelijke winnaars.

De juryleden voor de eerste nominatie ronde stellen zich hieronder aan je voor.

Hallo, mijn naam is Michel Mulder, 56 jaar, en werkzaam bij Häfele als Category- and productmanager. Al vele jaren ben ik verbonden aan het meubelvak, van construeren tot produceren. Als leverancier van meubelbeslag en meubelverlichting kom ik regelmatig in aanraking met oplossingen voor constructieve en vormgeving uitdagingen.

“Ik vind het fanatisch om te zien welke creatieve en ingenieuze oplossingen er elke keer weer bedacht worden.”

Hi, ik ben Danielle Quint, Business Developer Nederland Decospan. Ik bezoek architecten en ontwerpers om hen bekend te maken met fineer en al onze fineerproducten en hun te adviseren en begeleiden met hun projecten. Wat praktisch betekent dat ik laat zien hoe de fineren van Decospan in ieder interieur (residentieel, hospitality, office, zorg en Retail etc) kunnen zorgen voor sfeer, uitstraling en een niet te evenaren kwaliteit.

Ervaren van echt hout en fineer zorgt voor een fantastische beleving van hout en tilt je project naar een hoger, niet te evenaren niveau. Fineer is de meest ultieme expressie van hout. Het is een dunne laag hout die gesneden wordt uit een stam. Omdat iedere boom uniek is, heeft elk Natural Wood fineer een unieke, eigen uitstraling.

“Het vakmanschap en fineer zijn nauw met elkaar verweven. Niets is meer inspirerend dan onze fineren in maatwerk en interieurs toegepast te zien. Chapeau voor alle gedetailleerde en op maat gemaakte interieurs en projecten. Een lust voor het oog!”

William Chizhovsky is een ervaren zakenman met meer dan zeven jaar ervaring in internationale handel, bedrijfsontwikkeling en management. Met een bewezen staat van dienst heeft William een internationaal handelsbedrijf geleid, zijn eigen bedrijf gerund in Japan en gediend als lid van de Raad van Bestuur en Global Director of Strategic Initiatives bij een beursgenoteerd IT-bedrijf met een jaaromzet van 1 miljard dollar.

Nu is hij de trotse oprichter en CEO van The Good Plastic Company, waar hij zich inzet voor duurzaam design en milieuverantwoordelijkheid. Zijn ondernemersgeest en sterke leiderschapskwaliteiten hebben bijgedragen aan zijn succes en zijn positie als gerespecteerd industrieleider. Qua academische achtergrond behaalde William een Master’s Degree in Management van Harvard University en een Ph.D. in Economie.

“Als CEO van The Good Plastic Company ben ik verheugd om dit jaar deel uit te maken van de jury van de Maatwerk Awards. Het erkennen van uitstekend vakmanschap, creatief ontwerp en duurzame materiaaltoepassing is van vitaal belang voor de meubel- en interieurindustrie. We moeten jonge talenten en nieuwe professionals aantrekken om de toekomst ervan veilig te stellen. 

DE Maatwerk Awards ZIJN meer dan alleen het vieren van creativiteit; het biedt een platform voor de toekomstige makers. Laten we samenwerken om een aantrekkelijke markt te creëren die jonge talenten in staat stelt een impact te maken en tegelijkertijd duurzaamheid en circulariteit te bevorderen.”

Ik ben Marco Buscemi, een Italiaanse architect die voor Finsa werkt als technisch adviseur. Ik werk met interieurontwerpers om hen te helpen unieke ruimtes te creëren en hen te adviseren over nieuwe trends en producten met een focus op Hospitality en Workplace projecten. Ik hou van mijn werk omdat ontwerpers altijd dromers en optimisten zijn: we praten altijd over toekomstige projecten en hoe ze mensen en ruimtes ten goede kunnen beïnvloeden.

“We hechten ons aan de objecten om ons heen omdat ze herinneringen en emoties aan ons overbrengen. Ik hou van design en ben nieuwsgierig naar de keuzes van makers.”

Volg ons en blijf op te hoogte!

© 2023 Maatwerk Awards

Theme by Anders Norén