Maatwerk Awards

Dé vakprijzen voor en door interieurbouwers

Tips & tricks

Jij wilt natuurlijk zo goed mogelijk kans maken op een van de Maatwerk Awards. Om je hierbij te helpen, hebben we een aantal tips en tricks voor je op een rijtje gezet. Deze tips worden onderverdeeld in de volgende categorieën.

Inzending tips

Om een zo’n goed mogelijk beeld van jouw project te krijgen, is het belangrijk dat jouw inzending zo compleet mogelijk is. Naast de basisinformatie over je project, kan je ook informatie delen zoals:

Per bedrijf kan je maximaal twee projecten inzenden in meerdere óf dezelfde categorie dus kies je beste project(en) uit.

Fotografie tips

Het zo goed mogelijk in beeld brengen van je project is ook van belang, denk hierbij aan de volgende tips om dit zo goed mogelijk te doen:

Mocht je foto’s willen maken met je smartphone, bekijk dit filmpje met tips en tricks.

Tijdens de inzending kan je via wetransfer al je foto’s en video’s met ons delen. The sky is the limit, toch?

Beoordelingscriteria

De beoordeling van je project wordt bepaald aan de hand van verschillende onderdelen. We behandelen de criteria in volgorde van meest belangrijk naar minder belangrijk.

Duurzaamheid

Bij duurzaamheid denken wij niet alleen aan duurzame materialen maar kijken we ook naar andere duurzame aspecten binnen het project. Denk hierbij aan de levensduur van je project, herkomst van materialen, bewust ontwerpen, productielocaties en logistiek.

TECHNIEK

Op welke wijze heb jij je project gerealiseerd? Heb je een speciale techniek toegepast? Heb je materialen op een bijzondere manier verwerkt of met elkaar verbonden? Ben je technische uitdagingen tegengekomen en hoe heb je deze opgelost? Neem ons mee in het (voor)traject.

Materialen

Heb jij op een verrassende manier een materiaal toegepast? Of ben je out of the box gaan denken met type materialen. Of heb je jezelf uitgedaagd qua materiaal gebruik? Dit zien wij graag en heeft zeker een meerwaarde.

Gebruik van ruimte

Ben je uitgedaagd door de ruimte? Of heb jij met jou project een volledige nieuwe functie toegevoegd aan de ruimte? Gaf de ruimte jou een uitdaging die nu niet meer zichtbaar is binnen jouw project. Vertel het ons!

Ontwerp

Hieronder vallen de door jouw gemaakte kleurkeuzes, gebruik van structuren, combinatie van materialen en afwerkingen. Hier beoordelen we de look en feel van het totale project.

Deel je project na inzending

Heb je een project ingezonden? Deel dit nieuws op social media met de #maatwerkawards of tag @maatwerk.awards op Instagram of Facebook.

© 2024 Maatwerk Awards

Theme by Anders Norén